Webshop loginkonto.

Hvis du opretter en loginkonto i webshoppen, så slipper du for at indtaste dine data hver gang du tjekker ud - du kan også se tidligere ordre du har lagt i shoppen og du kan selv ændre dine stamoplysninger, password m.m. efter behov.

For at oprette din nye loginkonto skal du blot klikke på den lille mand i toppen af siden og herefter "Registrer konto".

Handelskonto.

Hvornår har du brug for handelskonto? – det har du hvis du ønsker at handle med os uden at bruge webshoppen, og hvis du ønsker en konto med mulighed for kredit.

Hvis ikke du allerede har en konto og du ønsker at oprette en, så skal du bare udfylde skemaet på siden her (vær opmærksom på at der kan gå op til 24 timer før din konto er aktiv).

Når din konto er oprettet vil du kunne ringe og bestille varer pr. telefon eller face to face hvis du komme forbi vores kontor/showroom. Dog skal du være opmærksom på at en nyoprettet konto, som udgangspunkt altid er uden kredit – dvs. at du skal betale, enten inden du henter varerene (lige som hvis du havde handlet i shoppen), eller med Visa/dankort eller straks-overførsel fra din netbank samtidigt med du henter varerne.

Når du ringer og bestiller så vil du, på samme måde som ved handel i shoppen, få fremsendt en ordrebekræftelse (proforma faktura) med priser og betalingsinstrukser.

Efter du har handlet hos os et par gange, eller hvis andet aftales, så vil du kunne opnå kredit på dine fremtidige køb. Typisk vil du til at starte med få 14 dages kredit med et kreditmaksimum på kr. 20.000,-. Såfremt du har behov for et højere kreditmaksimum eller længere betalingsfrist, så skal dette aftales særskilt baseret på en individuel kreditvurdering.

Webkonto med kredit.

Du kan også få en fast kontoadgang til handel i webshoppen. Dette vil typisk være tilfældet hvis handler på vegne af en offentlig- eller større virksomhed og du ønsker at lægge mange af dine bestillinger via webshoppen.

Hvis du får en webkonto med kredit til handel i shoppen, så vil du få et brugernavn og password tilsendt, som du så fremadrettet kan bruge til at logge på webshoppen. Med en webkonto vil du også kunne få særlige onlinerabatter på udvalget produkter iht. individuelle aftaler.

 

OBS!. du kan kun få kredit i webshoppen ved at have en decideret webkonto - en handelskonto, uanset om den er med kredit, giver ikke log-in mulighed eller kredit på handel i webshoppen.

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.